Beïnvloeden trillingen uw weegresultaat? Niet met Active Vibration Compensation!

Om efficiënter te produceren is een industriële controleweger direct een aanwinst. Nauwkeurig afwegen zorgt voor minder give-away en perfect afgevulde producten. Maar dan moet u wel volledig kunnen vertrouwen op uw weegresultaat. Zo beïnvloeden trillingen van heftrucks, sorteerders of transportsystemen namelijk wel degelijk uw dynamische weegsystemen. Bij Wipotec-OSC is hier een slimme oplossing voor bedacht met de naam Active Vibration Compensation (AVC).

Active Vibration Compensation

AVC-sensoren herkennen alle soorten trillingen onmiddellijk en filteren ze uit bij de weegcel. Het uitgegeven weegresultaat bevat de werkelijke productiegegevens, zonder alle storende omgevingsinvloeden. Dat maakt de controlewegers van Wipotec-OCS uniek en het meest betrouwbaar.

Video Active Vibration Compensation

Het voordeel van Active Vibration Compensation (AVC) is duidelijk zichtbaar. Kijk hoe het water beweegt en de weegparameters verspringen als AVC is uitgeschakeld. Wilt u nauwkeurig controlewegen zonder invloed van trillingen op uw weegresultaat? Kies dan voor controlewegers van Wipotec-OCS met Active Vibration Compensation!