Minimize production errors with full control and inspection

Productielijnen draaien op volle toeren en producten razen over de transportband met een ongelofelijke snelheid. Dat proces mag niet verstoord worden door productiefouten. Mundi Technology is in de BeNeLux de marktleider voor technische oplossingen op het gebied van lasercoderen en controle & inspectiesystemen. Met de modernste lasers wordt per product een houdbaarheidsdatum en batchcode gemarkeerd. Daarnaast is het mogelijk om met controlewegers, metaaldetectoren en x-ray zeer nauwkeurig producten te analyseren. Dat wordt nu zelfs uitgebreid met het volledige productgamma van FT System om producten nog specifieker te controleren en inspecteren.

Gegarandeerde productiekwaliteit en voedselveiligheid

Wij zijn continu op zoek naar manieren om onze klanten nog beter te ondersteunen. Op technologisch gebied zijn er prachtige ontwikkelingen gaande. Zo kwamen wij terecht bij FT System en zij hebben unieke oplossingen voor controle en inspectie ontwikkeld. Producten en verpakkingen zijn tot op de millimeter nauwkeurig te controleren en inspecteren. Hiervoor zijn de machines uitgerust met hoge resolutie vision en andere moderne technieken. Bijvoorbeeld laserspectrofotometrie technologie om contactloos lekkage van gasvormige stoffen te detecteren bij MAP verpakkingen.

Uitgebreide controle & inspectie

Per product is uitgebreide inspectie mogelijk op het gebied van vorm, sluiting, gewicht, vulniveau, etiket, code of drukverschil. Met als doel het minimaliseren van productiefouten en verbeteren van de productkwaliteit. Dankzij deze toevoeging profiteren al onze klanten van nog betere controle en inspectie van hun producten. Deze systemen zijn namelijk inzetbaar voor alle branches. Of het nu gaat om dranken, voeding, industrie, cosmetica of farmacie, wij hebben altijd de beste oplossing. Is er iets niet in orde tijdens het productieproces? Dan wordt het product uitgestoten, terwijl de productie verder niet onderbroken of verstoord wordt.