Werken bij

Werken bij het leukste bedrijf in Nederland? Welkom bij Mundi Technology! Wij zijn altijd op zoek naar talenten die ons versterken. Maak jij het verschil in techniek, commercie of administratie? Neem dan contact op!

Meewerkend voorman operations met leidinggevende kwaliteiten (40 uur)

Wij leveren machines voor het identificeren van artikelen en productveiligheid. Vrijwel alle producten en verpakkingen worden in een fabriek voorzien van extra informatie. Denk aan een houdbaarheidsdatum, productiegegevens of barcode. Met onze lasermachines is dit supersnel te markeren op glas, folie, plastic, metaal of karton. Zo krijgt elk product een unieke identificatie en is altijd te zien waar en wanneer het is geproduceerd of verpakt. Daarnaast leveren wij controle en inspectiesystemen die nauwkeurig producten scannen en uitstoten als er iets niet klopt. Bijvoorbeeld als ergens metaal in zit, het gewicht niet klopt of aantallen niet juist zijn.

Operations bij Mundi Technology

Je gaat leidinggeven aan een groeiend team van nu acht mensen. Binnen het team zijn alle disciplines, van inkoop tot service, vertegenwoordigd. Je houdt het overzicht, organiseert het uit te voeren werk en helpt mee waar nodig. Je bent verantwoordelijk voor het uiteindelijke resultaat. Om tot goede resultaten te komen stuur je op de vastgestelde meetindicatoren en doelstellingen, coach je de medewerkers naar een hoger niveau, stuur je ze bij waar nodig en verzorg je de halfjaarlijkse beoordelingen. Daarnaast ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken en mee te werken op de verschillende afdelingen. Ook ben je actief lid van het managementteam, vertaal je het ondernemingsbeleid naar doelen voor de afdeling en beheer je het afdelingsbudget. Je rapporteert direct aan de algemeen directeur.

Ben jij onze nieuwe collega?

Je hebt recent een opleiding bedrijfskunde afgerond of hebt hbo+ werk en denk niveau. Bij voorkeur heb je al werkervaring opgedaan in de business to business en ben je gewend te werken met een ERP pakket. Ervaring in een coördinerende en/of coachende rol evenals technische affiniteit is een pre. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Ook beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Beheersing van de Duitse en Franse taal is een pre. Je bent analytisch sterk, constant op zoek naar verbetermogelijkheden en het behouden van overzicht is geen enkel probleem voor je. Verder ben je enthousiast, oplossingsgericht, resultaatgericht, bezit je overtuigingskracht, heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, ben je loyaal aan de organisatie en weet ons op frisse wijze te vertegenwoordigen tijdens de uitvoering van je dagelijkse werkzaamheden.

Interesse?

Heb jij de technische vaardigheden om onze klanten verder te helpen? En de persoonlijkheid om een onvergetelijke indruk achter te laten? Reageer dan nu op onze vacature! Stuur jouw motivatie en CV naar Erik de Jong en dan zien wij je snel.

Solliciteren?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, gif, doc, docx, ppt, zip, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
   Voeg simpel jouw CV en motivatiebrief toe
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Waar kan uw productielijn beter en efficiënter?

  Bel met één van onze adviseurs op +31 297 230 840 of gebruik onderstaand formulier voor vrijblijvend advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.