Over ons

Wij leveren lasers voor het coderen en markeren van alle soorten producten en verpakkingen. Daarnaast zeer geavanceerde controle & inspectie apparatuur.

Wat betekent dat? Vrijwel alle producten en verpakkingen worden in een fabriek voorzien van extra informatie. Denk aan een houdbaarheidsdatum, productiegegevens of barcode. Met onze lasermachines is dit supersnel te markeren op glas, folie, plastic, metaal of karton. Zo krijgt elk product een unieke identificatie en is altijd te zien waar en wanneer het is geproduceerd of verpakt.

Daarnaast leveren wij controle en inspectiesystemen om nauwkeurig producten te scannen en uit te stoten als er iets niet klopt. Bijvoorbeeld als ergens metaal inzit, het gewicht niet klopt of aantallen niet juist zijn.

Persoonlijk advies?

Waarom kiest u voor Mundi Technology?

  • Marktleider op het gebied van lasercoderen in de BeNeLux
  • Systeemoplossingen voor ieder budget en elke industrie
  • Kwalitatief hoogwaardige apparatuur van betrouwbare leveranciers
  • Deskundige medewerkers met uitgebreide kennis en ervaring
  • 24 uur per dag telefonisch bereikbaar, zonder onderhoudscontract

Historie van Mundi Technology

Mundi Technology is in 1998 opgericht door Wilgerd de Ruiter. In die tijd bestond het bedrijf uit drie man, waaronder Erik de Jong die nu mede-eigenaar is. Meteen vanaf het begin specialiseerde het bedrijf zich in lasercoderen, controlewegen, metaaldetectie en röntgeninspectie. Toen nog redelijk nieuwe technieken en er was veel interesse in deze moderne machines. Het eerste jaar werd direct een grote laserorder gescoord bij een grote bierbrouwer. Maar liefst 25 lasers werden geïntegreerd in productielijnen verdeeld over meerdere locaties. Die start gaf het bedrijf vleugels en dat resulteerde in een trouwe groep klanten die vandaag de dag nog steeds intensief samenwerkt met Mundi Technology.

Waar kan uw productielijn beter en efficiënter?

Bel met één van onze adviseurs op +31 297 230 840 of gebruik onderstaand formulier voor vrijblijvend advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.