OVER ONS

Wij leveren lasers voor het coderen en markeren van alle soorten producten en verpakkingen. Daarnaast zeer geavanceerde controle & inspectie apparatuur.

Wat betekent dat? Vrijwel alle producten en verpakkingen worden in een fabriek voorzien van extra informatie. Denk aan een houdbaarheidsdatum, productiegegevens of barcode. Met onze lasermachines is dit supersnel te markeren op glas, folie, plastic, metaal of karton. Zo krijgt elk product een unieke identificatie en is altijd te zien waar en wanneer het is geproduceerd of verpakt.

Daarnaast leveren wij controle en inspectiesystemen om nauwkeurig producten te scannen en uit te stoten als er iets niet klopt. Bijvoorbeeld als ergens metaal inzit, het gewicht niet klopt of aantallen niet juist zijn.

Historie van Mundi Technology

Mundi Technology is in 1998 opgericht door Wilgerd de Ruiter. In die tijd bestond het bedrijf uit drie man, waaronder Erik de Jong die nu mede-eigenaar is. Meteen vanaf het begin specialiseerde het bedrijf zich in lasercoderen, controlewegen, metaaldetectie en röntgeninspectie. Toen nog redelijk nieuwe technieken en er was veel interesse in deze moderne machines. Het eerste jaar werd direct een grote laserorder gescoord bij een grote bierbrouwer. Maar liefst 25 lasers werden geïntegreerd in productielijnen verdeeld over meerdere locaties. Die start gaf het bedrijf vleugels en dat resulteerde in een trouwe groep klanten die vandaag de dag nog steeds intensief samenwerkt met Mundi Technology.

Waarom kiest u voor Mundi Technology?

Naast de hoge kwaliteit van onze oplossingen zult u versteld staan van onze service. Wij mogen met recht zeggen dat wij hierin uniek zijn.

✓  Marktleider op het gebied van lasercoderen in de BeNeLux

 Systeemoplossingen voor ieder budget en elke industrie

 Kwalitatief hoogwaardige apparatuur van betrouwbare leveranciers

 Deskundige medewerkers met uitgebreide kennis en ervaring

✓  24 uur per dag telefonisch bereikbaar

Pfizer
Perfetti / Van Melle
Heiniken
Haacht
CocaCola
Aware
AB ImBev
Riviera
The Brew Society
Proef Brouwerij
Focus
Brussels Beer
colruyt
Fruityline
John Martin
Abbott
Herman Jansen

BENIEUWD NAAR ONZE MACHINES?
SELECTEER BRANCHE:

BEVERAGES

FOOD

AUTOMOTIVE

COSMETICS

PHARMA

OTHER