Fill Level inspectie

CL 700
Type machine: Glas | Kunststof | Productinspectie

Het Fill Level Inspectie systeem is ontworpen om het juiste vulniveau in een fles te detecteren. Is dit niet het geval, dan worden de flessen die niet aan de voorschriften voldoen geëlimineerd. Het inspectiesysteem is ontworpen om controles uit te voeren op elk type drank en verpakking  door middel van meerdere configuraties: hoogfrequent, x-ray, infra-red. Bovendien is het mogelijk om verschillende flesformaten te verwerken, van standaard tot mignon, zowel binnenvullers als als stand-alone apparatuur.

De hoogfrequente configuratie kan de schuimcompensatie uitvoeren en zo het werkelijke vulniveau detecteren. Het systeem detecteert tegelijkertijd het volume vloeistof en het volume schuim.

Het evalueert de variatie in het werkelijke vulniveau na het oplossen van het schuim. Op deze manier is het mogelijk om de hoogste nauwkeurigheid in de meting te verkrijgen.

Het inspectiesysteem kan direct in het monoblok van de vuller worden ingebouwd. Hiermee wordt enerzijds ruimte bespaard op de productielocaties en anderzijds wordt verspilling vermeden. Dit in vergelijking met ‘more downstream’ fill level Inspectie systemen.

Meer informatie over dit product?

 1. Fill level
 2. Fill level average
 3. Fill level standard deviation
 4. Foam presence
 5. Foam compensation
 1. X-ray technologies for PET, metal, and HDPE
 2. High-frequency technology for PET and glass
 3. IR technology
 4. Stand-alone inspection or embedded into the filler monobloc
 5. Data analysis
 6. Historical production and pictures storage
 7. Expandable with other inspections
 8. User-friendly interface
 1. Modular
 2. Product compliance with regulations
 3. Consumer assurance
 4. Small footprint
 5. Fill level measurement on each type of products
 1. CL 700
 2. CL 600