In-line Lekdetectie

LDS

In-line lekdetectie, ontwikkeld door Antares Vision Group, voert niet-destructieve controles uit op 100% van de productie, wat voedselveiligheid en de kwaliteit van het eindproduct garandeert. Dit inspectiesysteem maakt gebruik van IR-spectroscopietechnologie (gas sensoren) die gaten of microgaten in de verpakking en/of de seal detecteren, door CO2-lekkage uit de verpakking zonder de lijnsnelheid en/of interne samenstelling van de gemodificeerde atmosfeer te veranderen.

Het inspectiesysteem zorgt voor real-time updates zodra een microlekkage wordt gedetecteerd en wijst automatisch de verpakking af om uw merk te beschermen en de kwaliteit voor de consument te waarborgen.

Met de LDS 700 kunt u kosten verminderen die verband houden met afval door het afdichtingsproces te optimaliseren, terugroepingen of recalls, en arbeidsuren die verspild worden aan handmatige inspecties. Met onze inspectiesystemen kunt u er zeker van zijn dat uw producten veilig en van hoge kwaliteit zijn wanneer ze bij uw eindklant aankomen.

Het Antares Vision Group in-line lekdetectie systeem is ontworpen met de nieuwste technologieën om een grondige en betrouwbare controle te bieden, waarbij elk aspect van de verpakking wordt geanalyseerd zonder het productieproces te verstoren. Met een focus op continue kwaliteitsverbetering en consumentenbescherming, zorgt dit systeem ervoor dat elk product dat de productielijn verlaat, voldoet aan de hoogste normen en uw merkreputatie intact blijft. Door geavanceerde IR-spectroscopietechnologie te combineren met automatische reject, helpt het Antares Vision in-line lekdetectie systeem om de nauwkeurigheid te maximaliseren, kosten te minimaliseren en vertrouwen op te bouwen bij uw eindklanten.

Meer informatie over dit product?

  1. Garantie van goede verpakkingssluiting
  2. Productkwaliteit Bescherming van merkreputatie
  3. Vermindering van kosten door productretouren
  4. Vermindering van kosten door betrokken personeel bij steekproeven
  5. Vermindering van kosten door destructieve controles
  6. Verbetering van duurzaamheid: minder plastic productie en minder voedselverspilling
  1. IR-spectroscopietechnologie 
  1. Lekdetectie en zegelcontrole (gaten en microgaten)
  2. In-line en niet-destructieve controles
  3. Controles op 100% van de productie